Elektriker Hørsholm

Mere end 20 års erfaring

Din lokale og autoriseret el-installatør i Hørsholm

Elinstallatøren er din autoriseret el-installatør i Hørsholm og omegn.

Vores team består af autoriserede og specialiseret el-installatører, som er klar til at hjælpe dig med både små og store opgaver.

Hos os lægger vi vægt på kvalitetshåndværk, som holder i mange år. Det betyder dog ikke at vores priser ikke er attraktive. Vi levere nemlig konkurrencedygtige til alle vores kunder, uanset opgavetype.

Gennem vores mange års erfaring, kan vi hjælpe dig med dit el-arbejde på mange områder. Nedenfor kan du se hvad vi blandt andet kan hjælpe dig med:

Skriv besked ↓


  Kompetente el-installatører og elektrikere til dit el-arbejde

  Hos Elinstallatøren elsker vi vores arbejde og nyder at hjælpe alle vores kunder. Med vores ekspertise og hænderne godt skruet på, er vi klar på enhver opgave, hvor vi altid levere et godt resultat.

  Vores kompetente ansatte yder altid en god og imødekommende service, samt overholder alle aftaler. Dette går vi meget op i, da det danner baggrund for vores store kundekreds, som altid er glade for vores el-arbejde.

  Har du spørgsmål eller andet, så udfyld kontaktformularen og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Skal vi tage en uforpligtende snak?

  Har du nogle spørgsmål til os? Vil du høre mere om elektriker pris? Ønsker du en Elektriker Hørsholm?

  Uanset hvad du har brug for, sidder vi klar til at tage imod dine henvendelser.

  Ring til os på telefon 70 70 58 58 eller send en mail til mail@elinstallatoeren.dk med din opgave. Du kan også udfylde kontaktformularen og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Vi glæder os til at høre om din opgave!

  Skriv besked ↓