ELEKTRIKER FREDENSBORG

Mere end 20 års erfaring

Erfaren elektriker i Fredensborg

Leder du efter en erfaren elektriker nær København, der kan hjælpe dig med forskellige former for el-arbejde? Vi er din lokale elektriker i Fredensborg. 

Hos Elinstallatøren er der hjælp at hente, når du gerne vil have hjælp fra en autoriseret el-installatør i dit lokalområde. Som elektriker i Fredensborg hjælper vi både private og erhvervsdrivende med alverdens former for el-installationer og el-arbejde, og der er ikke den opgave indenfor vores fagområde, der er for stor eller for lille til os.

Skriv eller ring til os i dag – så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Få hjælp fra din elektriker i Fredensborg til

Kontakt os i dag

Skriv besked ↓


  Professionelt elektrikerarbejde til lave priser

  Hos os får du godt håndværk til gode priser. Og du kan være helt sikker på, at den elektriker, vi sender ud til dig, kan sit kram. Fagligheden er høj i vores el-firma, og vi sætter en ære i at udføre vores håndværk på tilfredsstillende vis.

  Vil du gerne i kontakt med en erfaren elektriker i dit lokalområde, hvor du kan være sikker på, at du er i trygge og professionelle hænder? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.

  Derfor skal du vælge os som din el-installatør

  Vil du gerne i kontakt med os? Skriv eller ring allerede i dag

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have gode råd eller vejledning i forhold til dine el-installationer.

  Giv os et kald på telefon 70 70 58 58, eller skriv til os på mail@elinstallatoeren.dk. Så hjælper vi dig videre eller udarbejder et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os gerne på e-mail eller telefon allerede i dag.

  Skriv besked ↓