Din Elektriker i Fredensborg

Professionelt el-firma med mange års erfaring

Eksisteret siden 1999

Autoriseret el-installatør

Døgnservice

Medlem af tekniq garanti

Mere end 20 års erfaring

Erfaren elektriker i Fredensborg

Leder du efter en erfaren elektriker nær København, der kan hjælpe dig med forskellige former for el-arbejde? Vi er din lokale elektriker i Fredensborg.

Hos Elinstallatøren er der hjælp at hente, når du gerne vil have hjælp fra en autoriseret el-installatør i dit lokalområde. Som elektriker Fredensborg, hjælper vi både private og erhvervsdrivende med alverdens former for el-installationer og el-arbejde, og der er ikke den opgave indenfor vores fagområde, der er for stor eller for lille til os. Nedenfor kan du se nogle af vores fagområder.

Har du en anden opgave i tankerne? Så tøv ikke med at kontakte os, og så ser vi på hvad vi kan gøre for dig.

Skriv eller ring til os i dag – så udarbejder vi et gratis og 100% uforpligtende tilbud til dig.

Få hjælp fra din elektriker i Fredensborg til

Kontakt os i dag

Skriv besked ↓


  Professionelt elektrikerarbejde til lave priser

  Hos os får du godt håndværk til gode priser. Og du kan være helt sikker på, at den elektriker, vi sender ud til dig, kan sit kram. Fagligheden er høj i vores el-firma, og vi sætter en ære i at udføre vores håndværk på tilfredsstillende vis.

  Elektriker pris varierer efter dine behov og ønsker, samt opgavens omfang. Hos os kan du dog altid kan være helt sikker på at få tilbudt en konkurrencedygtig og attraktiv pris. Du kan se mere om vores priser her.

  Vil du gerne i kontakt med en erfaren elektriker i dit lokalområde, hvor du kan være sikker på, at du er i trygge og professionelle hænder? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.

  Derfor skal du vælge os som din el-installatør

  Vil du gerne i kontakt med os? Skriv eller ring allerede i dag

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have gode råd eller vejledning i forhold til dine el-installationer.

  Giv os et kald på telefon 70 70 58 58, eller skriv til os på mail@elinstallatoeren.dk og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Når du kontakter os hjælper vi dig videre eller udarbejder et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Vores elektriker tilbud bliver altid skræddersyet til dig og dine behov, så du får den ydelse som lige præcis du har brug for. Kontakt os gerne på e-mail eller telefon allerede i dag.

  Skriv besked ↓