El-eftersyn foretaget af professionel elektriker

Mere end 20 års erfaring

El-eftersyn

Trænger dine el-installationer til at få et eftersyn? Så står vi hos Elinstallatøren klar til at hjælpe dig. Vi er en professionel virksomhed med stor erfaring inden for diverse former for el-eftersyn, hvilket gør os i stand til at varetage mange forskellige opgaver.

Vi kommer primært hos kunder i Frederikssund, Skovlunde og Herlev, men står også til rådighed uden for disse områder. Ring og få et el-tjek allerede i dag. 

 

Når vi udfører el-eftersyn, gennemgår vi alle boligens el-installationer, hvor vi tjekker deres funktionsdygtighed og lovlighed. Selve eftersynet omfatter de væsentligste krav, som har en sikkerhedsmæssig betydning, når det kommer til risikoen for elektrisk stød og brand. Vi dokumenterer altid et el-tjek i en installationsrapport.

 

Vores dygtige ansatte udfører el-eftersyn og glæder sig til at komme ud på din opgave.

Skriv besked ↓

  Faste samarbejdsaftaler på el-tjek tilbydes

  Vi har mange års erfaring inden for el-service, og derfor kender vi alle gældende love og regler på området.

  Du kan derfor trygt vælge os til at foretage el-tjek hos dig, hvis du ønsker at tjekke op på din sikkerhed i forhold til el-installationerne.

   

  Du kan med fordel indgå en fast samarbejdsaftale med os, hvor vi med jævne mellemrum kommer og foretager et eftersyn. Det er din garanti for, at alting er, som det skal være. Vi skræddersyr en aftale, som passer til dine behov. Når du samarbejder med os, kan du forvente, at vi overholder alle aftaler i forhold til tid og pris.

   

  Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, samt hvad vi kan tilbyde, så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

   

  Vi kan kontaktes på telefon 70 70 58 58 eller på mail@elinstallatoeren.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.