Bestil eftersyn af varmepumpe

Eftersyn af din varmepumpe

Det er vigtigt for dig og din bolig, at få synet din varmepumpe.

 

Ud over at det er lovpligtigt at syne varmepumper årligt, hvis der bruges over 1 kilo kølemiddel, er det også en sikkerhed for dig. Hermed ved du at varmepumpen fungerer som den skal, og at du får mest muligt ud af din pumpes funktion. Hermed er du sikret at du stadig sparer penge på din varmeregning, ved at bruge en varmepumpe. Derudover sikrer det årlige syn dig, at der ikke opstår brandskader gennem pumpens kølemiddel.

 

Det årlige syn ved større varmepumper skal udføres af en autoriseret fagmand. Det er her at vi kommer ind i billedet. Ud over at hjælpe dig med montering og installation af en varmepumpe, kan vi også klare det årlige eftersyn.

 

Synet udføres ved hjælp af vores dygtige ansatte som har stor ekspertise og viden indenfor varmepumper. Dette gælder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

Bestil eftersyn af varmepumpe

Bestil tid til eftersyn af din varmepumpe. Udfyld nedenstående formular og find den tid, som passer Dem bedst.

 

  Autoriseret fagmænd

  Elinstallatøren ApS er din autoriseret og lokale fagmand. Vi tilbyder en lang række ydelser, hvor vores brede ekspertise og store erfaring kommer til udtryk. 

   

  Få blandt andet hjælp til:

  Har du en anden opgave i tankerne? Så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med det. Grundet vores erfaring og kompetente el-installatører, kan vi klare dine udfordringer.

   

  Hvis du har spørgsmål til os eller bare vil tage en uforpligtende snak, kan du tage kontakt til os på telefon 70 70 58 58 eller sende en mail til mail@elinstallatoeren.dk. 

   

  Vi sidder klar til at tage imod dine henvendelser.