Udskiftning af gruppetavle

Mere end 20 års erfaring

Vi klarer din udskiftning

En gammel gruppetavle kan føre til, at man har ofte problemer med at der er for få sikringer i ens bolig eller man oplever at strømmen går meget ubelejligt. Med andre ord er det vigtigt at have en velfungerende tavle i din bolig, så der ikke sker uheld og skader.

Dette kan i langt de fleste tilfælde ordnes med en udskiftning af gruppetavlen og muligvis også en udskiftning af måleren.

Prisen ca. 6500,- kr. inkl. moms.

I prisen er inkluderet nedtagning af gammel måler eller el-tavle, opsætning af ny el-tavle. Tilslutning af installationen og opmærkning af gruppetavle/måler. Kontrol af dette iht. SKS. samt til slutning til energiselskab.

Vores dygtige elektrikere vil meget gerne hjælpe dig med din gruppetavle. Gennem en bred ekspertise, kan du hurtigt og effektivt få udskiftet din tavle.

Vi kan også hjælpe dig med mange andre ydelser, som du kan læse meget mere om forskellige steder på vores hjemmeside. 

Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på 70 70 58 58, hvis du ønsker, at bestille en elektriker hos Elinstallatøren. 

Skriv besked ↓


  Mere end 20 års erfaring

  Bestil udskiftning af gruppetavle m.m.

   Ønskes fotodokumentation i de tilfælde, hvor der konstateres ulovlige elinstallationer (+ 395,- inkl. moms)? *


   Mere end 20 års erfaring

   Kontakt os for spørgsmål

   Har du spørgsmål til vores el-firma?

   Kontakt os gerne på telefon 70 70 58 58 og hør mere om os, vores services, priser eller andet. Så tager vi en uforpligtende snak om dine behov og forventninger, hvorefter vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

   Du kan også kontakte os via en mail til mail@elinstallatoeren.dk og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med de svar du efterspørger.

   Vi ser frem til at høre fra dig!