Timepriser & regler

Timepriser for elektriker

Vi kører minut-priser på alle sager – undtagen specifikke skriftlige tilbud. 
14 kr pr. minut ex moms

Du kan læse vores forretningsbetingelser her

Alle opgaver i forbindelser med besigtigelser er som udgangspunkt overslagspriser. 

Inkl. servicevogn/servicetillæg
Vi beregner altid minimum 30min for udkørsel til adressen og 15min til afslutning af sagen. 

På grund af frygten for tyveri af vores firmabiler, forbeholder vi os retten til at køre med minimumsbeholdning af materialer. 
Derfor kan der forekomme kørsel og afhentning under opgaven. 

Hvis arbejdet har et lidt større omfang, ja så udarbejder vi naturligvis efter samråd med dig, en særskilt pris på dette. Det betyder at vi skræddersyr en pris til dig, ud fra dine behov, så du får en unik pris på dit el-arbejde.

Husk, at du også med fordel kan indgå en fast samarbejdsaftale med os fra Elinstallatøren. Her er der bl.a. mulighed for at få tilknyttet særaftale til dine behov, samt at indføre rabatordninger. Vi håber på at høre fra dig om dine ønsker og forventninger.

Kontakt os på tlf.: 70 70 58 58 eller på mail@elinstallatoeren.dk for en fast samarbejdsaftale eller yderligere information om denne.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv besked ↓


  Hvem er Elinstallatøren?

  Vi er dine erfarne og autoriseret elektriker på Sjælland.

  Gennem en lang række ydelser, tilbyder vi vores erfaring og ekspertise, så du kan få korrekte og tilfredsstillende elinstallationer. Vi har altid fokus på kvalitet, og sørger for at dine nye el løsninger kan holde i mange år. 

  Vores kompetente ansatte kan hjælpe dig med næsten alt indenfor el-opgaver. De nyder at hjælpe vores kunder, og ankommer altid til tiden på din ejendom. Hermed ved du præcis hvor og hvornår vi udfører vores ydelser for dig.

  Med kvalitets el-arbejde, er der en tilhørende god service, så du kan få en god oplevelse før, under og efter vores el-arbejde. Vi tilbyder altid uforpligtende vejledning og rådgivning, fordi vi vil alle vores kunder det bedste.

  Vil du høre mere om elektriker timepris? Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse, og svare på alle dine spørgsmål. 

  Kontakt os allerede i dag og få også et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.