Din elektriker i Frederikssund

Professionelt el-firma med mange års erfaring

Eksisteret siden 1999

Autoriseret el-installatør

Døgnservice

Medlem af tekniq garanti

Mere end 20 års erfaring

Din elektriker i Frederikssund

Elinstallatøren er din lokale elektriker i Frederikssund. Så vil du gerne have hjælp til at hænge dine nye lamper op over spisebordet? Eller skal du have skiftet dine stikkontakter ud med nye? Uanset hvad dit behov er, kan vi hos Elinstallatøren hjælpe dig.

Hos os kan vi bryste os af at være autoriseret el-installatør. Vi tilbyder hjælp til alle former for el-arbejde, og det gælder, hvad enten du skal have skiftet en enkelt stikkontakt, eller du skal have lavet el-arbejde i hele dit hus.

Vores kunder består af både privatkunder og erhvervskunder, og vi er den foretrukne elektriker i Frederikssund for mange kunder i lokalområdet og i de omkringliggende byer. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for en kyndig og professionel elektrikerhånd.

Hvad kan din lokale elektriker i Frederikssund hjælpe dig med?

Skriv besked ↓


  Vi giver dig godt håndværk til gode priser

  Hos vores elektrikerfirma er vi stolte af vores håndværk. Vores erfarne elektrikere har været inden for branchen i mange år, og de leverer altid det bedste indenfor deres fagområde. Selvom vi er dygtige til vores arbejde, betyder det dog ikke, at du skal betale høje priser.

  Vi giver dig altid en fair og konkurrencedygtig pris, og vi er altid mand for at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

  Skal vi tage en uforpligtende snak om dit el-arbejde? Kontakt os gennem vores kontaktoplysninger eller gennem kontaktformularen, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Få et færdigt og flot resultat med hjælp fra en professionel elektriker

  Med vores hjælp kan du være sikker på et professionelt resultat hver gang. Det gælder, hvad enten du skal have skiftet en el-tavle, have hjælp til din varmepumpe, opsat antenne eller andre af vores mange ydelser.

  Vores elektrikere er uddannede inden for deres fag, og de har mange års erfaring med i bagagen. Det kommer dig til gode, hver eneste gang du kalder på os. Vores ansatte levere altid de bedste resultater, som danner baggrund for vores store og tilfredse kundekreds.

  Har du brug for hjælp fra en erfaren elektriker i Frederikssund? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Bestil et tilbud fra din elektriker i Frederikssund allerede i dag

  Vil du gerne høre mere om, hvad du skal betale for dine nye stikkontakter? Eller hvad det vil koste dig at få lavet et eftersyn af dine solceller på taget? Så ring eller skriv til os.

  Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 70 70 58 58 eller ved at sende en e-mail afsted til mail@elinstallatoeren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre om det el-arbejde, du gerne vil have vores hjælp til.

  Skriv besked ↓