Mere end 20 års erfaring

Vi hjælper dig med installation af Solceller

Vi tilbyder solceller til en god pris.

Solceller er en god og fornuftig løsning for dig, der gerne vil have besparelser på elregningen og samtidig hjælpe miljøet. Et solcelleanlæg opfanger sollys og omdanner det til elektricitet til din bolig. Jo kraftigere lyset er, jo mere energi kan solcellerne optage og omdanne til elektricitet.

 

Priserne på solceller er faldet løbende og i takt med, at teknologien forsat udvikler sig. Her i Danmark er 6 kW solcelleanlæg den mest udbredte type og størrelse. En gennemsnitlig familie på to voksne og to børn, vil kunne få dækket sit årlige elforbrug ved hjælp af et 6 kW solcelleanlæg.

Kan solceller betale sig?

Din investering i et solcelleanlæg tjener sig typisk allerede hjem i en periode på 6-8 år, bl.a. afhængigt af hvor stort dit husstandsforbrug er. Hvis du bruger den generet el midt på dagen, så bliver tilbagebetalingstiden kortere. 

 

Hvis dit husstandsforbrug, som så mange andres, er størst om aftenen, så kan det være en god ide at investerer i et hybrid solcelleanlæg med batteri, der kan opbevare al den elektricitet der er blevet genereret i løbet af dagen.

 

Ønsker du at nedsætte dit CO2-aftryk og samtidig få en mindre elregning? Så kan solceller være den rigtige løsning for dig. Vi hjælper dig med at finde ud af hvilken type solcelleanlæg du har behov for, og hvor stort det skal være. Vi lytter til dine ønsker og behov og spæder til med vores erfaring, så vi er sikre på at du får den bedst mulige løsning for dig.

 

Er du interesseret i solceller, så er du velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud.

 

Kontakt os på tlf.: 70 70 58 58 eller på mail@elinstallatoeren.dk for en fast samarbejdsaftale eller yderligere information om denne.

Skriv besked ↓