Mere end 20 års erfaring

Akut elektriker

Elinstallatøren ønsker at give sine kunder den bedst mulige service 365 dage om året. Derfor besvares hovednummeret, 70 70 58 58, altid inden for vores åbningstider.

Når vores elinstallatør kommer ud på din ejendom, er det med alt det rigtige og professionelle udstyr, så du kan få hjælp til alle slags akutte el-opgaver.

Kontakt os på tlf.:
70 70 58 58 for at få en akut elektriker ud på din ejendom. Vi sidder klar ved telefonerne, til at høre om dit akutte behov for en elektriker.

Skriv besked ↓


  Mere end 20 års erfaring

  Elinstallatøren

  Vi sidder klar ved telefonen til at tage imod dit opkald. 

  Vi er en autoriseret el-installatør på Sjælland, som hjælper en stor kundekreds med deres el-opgaver. Vores kompetente team af ansatte, har en bred ekspertise og stor erfaring, så der er næsten ikke nogle slags opgaver vi ikke kan løse.

  Med vores services får du kvalitetshåndværk, til en konkurrencedygtig pris. Det betyder at vi er et attraktivt firma, hvor vi værner om vores kunder. 

  Husk, at du også med fordel kan indgå en fast samarbejdsaftale med Elinstallatøren. Her er der bl.a. mulighed for at få tilknyttet særaftale til jeres behov/rabatordninger.

  Kontakt os på tlf.: 70 70 58 58 eller på mail@elinstallatoeren.dk for en fast samarbejdsaftale eller yderligere information om denne.