Fiber transmission og Netværk

Mere end 20 års erfaring

Fiber transmission og netværk

Elinstallatøren har flere års erfaring i installation af bla. Fiber Transmission og Netværks løsninger.

Derfor kan vi også tilbyde erfarende personale, som har alle de kurser og kompetencer, der skal til for at kunne udføre dette arbejde.

Disse opgaver kunne f.eks. være.​

 • opsætning af Radiokæde antenner. (Trådløst Internet)
 • opsætning at basestationer. (tele & internet kommunikation)
 • opbygning af netværk. (Internet & IP) både privat og erhvervs mæssigt
 • fiber kabling
 • fiber splidsning

 

Dette er et lille ud pluk af de opgaver som elinstallatøren nu kan udføre. Henvend dig gerne med din opgave og så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med dine udfordringer.

Kontakt os på tlf.: 70 70 58 58 eller på mail@elinstallatoeren.dk for en fast samarbejdsaftale eller yderligere information om denne.​

Skriv besked ↓


  Mere end 20 års erfaring

  Vi er din lokale installatør

  Elinstallatøren ApS er et hold af dygtige og autoriserede elinstallatører, som kan hjælpe dig med dit netværk. 

  Gennem en stabil forbindelse, kan du nemt få hul igennem til dit netværk gennem tele- og internet kommunikation. Vi kan hjælpe dig med din forbindelse og sørge for at du får et stabil og sikkert internet og lignende.

  Kontakt os med din opgave, og hør hvordan vi kan hjælpe dig, samt hvilke opgaver vi tilbyder ud over ovenstående områder. 

  Husk på at, du/I også med fordel kan indgå en fast samarbejdsaftale med Elinstallatøren. Her er der bl.a. mulighed for at få tilknyttet særaftale til jeres behov, samt mulige rabatordninger.

  Vi nyder at hjælpe alle vores kunder og glæder sig til at være din foretrukne samarbejdspartner, hvor vi også tilbyder rådgivning og sparring før, under og efter udførelsen af vores arbejde. 

  Du kan få vores services udført i en lang række byer på Sjælland. Vi bevæger os primært i Skovlunde, Frederikssund og omegn, men vi kører gerne til dig for din opgave. 

  Kontakt os allerede i dag og hør mere om os og vores services. Vi glæder os til at høre fra dig.