Elektriker Helsingør

Mere end 20 års erfaring

Din autoriserede elektriker i Helsingør og omegn

Elinstallatøren er din lokale elektriker med fokus på dig og dine behov. Vi kan hjælpe dig med dine el-installationer indenfor en lang række områder. Har du akut brug for en elektriker, står vi klar. 

Vores alsidige virksomhed er stærkt fokuseret på at give dig den bedste service, hvor kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Vi er effektive og levere altid kvalitetsrige løsninger, som følger alle krav og lovgivninger. Hermed kan du trygt få lavet el-arbejde, hvor alle installationer er i orden og udført af en professionel og autoriseret elektriker.

Har du brug for en elektriker i Helsingør? Kontakt os allerede i dag for at høre mere eller for at bestille en elektriker til din ejendom i Helsingør.

Ring på telefon 70 70 58 58 eller send en mail til mail@installatoeren.dk. Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Skriv besked ↓


  Professionel elektriker til dit el

  Vores professionelle ansatte er fagfolk og specialister indenfor deres områder. Efter uddannelse og autorisation, samt en stor erfaring kan de hjælpe dig med både store og små opgaver. Deres brede kompetence sikre dig kvalitetshåndværk, hvor der lægges vægt på detaljerne.

  Få hjælp af en lokal elektriker, som med en sikker og erfaren hånd kan levere dit et flot stykke el-arbejde. Kontakt os i dag.

  Din elektriker Helsingør kan blandt andet hjælpe dig med:

  Kontakt os med din opgave

  Hos Elinstallatøren glæder vi os til at høre om din opgave. Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

  Har du spørgsmål til os? Vil du høre mere om elektriker Helsingør? Er du nysgerrig på el-arbejde pris? Eller vil du bare have en uforpligtende snak om dit el?

  Kontakt os på telefon 70 70 58 58 eller send en mail til mail@installatoeren.dk og så vender vi hurtigt tilbage med svar.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv besked ↓