Mere end 20 års erfaring

Din elektriker i Farum

Hvis du skal bruge en elektriker i Farum, er der ingen bedre at kontakte end din lokale elektriker. Vi har et utroligt godt lokalkendskab efter at have været elektriker i, og omkring, Farum i mere end 20 år.

 

Vi er autoriserede el-installatører, og kan tilbyde enhver form for service som elektriker. Uanset om du skal have et stikkontakt til en ny opvaskemaskine, eller du skal have nye el-installationer i hele huset, så kan vores lokalkendte elektriker Farum servicere dig.

 

Som elektriker betjener vi både privatkunder og erhvervslivet. Faktisk kan vi bryste os af at være den foretrukne elektriker i Farum, da mange har lært os at kende de sidste 20 år. Hvis I har brug for hjælp med noget, så vil vi som din lokale elektriker hjælpe dig.

Opgaver vi typisk udfører:

Skriv besked ↓

  God service til en god elektriker-pris

  Vi er stolte af at have være elektriker Farum i over 20 år, og at vores kunder har valgt at stole på os så længe. Vi kan derfor ikke blot udføre alle elektriker opgaver i rekordfart, men også tilbyde en god elektriker pris, der er god for dig som kunde.

   

  Vores elektriker priser er altid fair og konkurrencedygtige. Du kan altid bestille et gratis og uforpligtende tilbud hos os for at få en elektriker pris, og vi vil sørge for at gøre den så skarp som mulig for dig. 

  Vælg din lokale elektriker i Farum
  - for din sikkerhed og tryghed

  Når du vælger en elektriker i Farum med lokal kendskab og mange års erfaring i området, vil du opdage hvor nemt og smertefrit hele processen har været. Vi kender alle de forskellige elektriske installationer i Farum som var de i vores baglomme, og ved lige hvad der skal til for at løse problemet.

   

  Det giver også dig som kunde en sikkerhed og tryghed, der er en vigtig faktor når man skal vælge nogen til at udføre arbejde på sine elektriske installationer. Kontakt os i dag, med en kort beskrivelse af opgaven, og vi vil sende jer et uforpligtende tilbud. 

  Bestil et tilbud fra din elektriker i Farum allerede i dag

  Vil du gerne høre mere om, hvad du skal betale for dine nye stikkontakter? Eller hvad det vil koste dig at få lavet et eftersyn af dine solceller på taget? Så ring eller skriv til os.

   

  Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 70 70 58 58 eller ved at sende en e-mail afsted til mail@elinstallatoeren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre om det el-arbejde, du gerne vil have vores hjælp til.

  Skriv besked ↓