Vi klarer installation af ladestandere

Hvis du er en af de efterhånden mange elbilsejere, så skal du selvfølgelig også bruge en ladestander. Det kan vi hælpe dig med Hos Elinstallatøren. Vi er et alsidigt elinstallatørfirma med mere end 100 års erfaring inden for elarbejde. Vi installerer ladestandere i private hjem såvel som i virksomheder og boligforeninger. Kontakt os i dag, og hør nærmere om, hvordan vi får installeret din ladestander.

En elbil er selvsagt ikke meget værd uden strøm på batteriet. Der kan være langt imellem de offentligt tilgængelige ladestandere ude i byen, og det kan tage tid at lade batteriet op. Derfor er det en oplagt og praktisk løsning at få installeret en ladestander derhjemme, så du kan lade din elbil, mens du ikke bruger den. Når du har din egen private ladestander, slipper du for at køre landet tyndt for at finde en offentlig ladestander. Med din egen ladestander har du altid adgang til alt den strøm du skal bruge.

Hos Elinstallatøren opsætter vi ladestandere til alle typer al elbiler, og vejleder vi dig selvfølgelig i valget af ladestander til din elbil.

Få ro i sindet med en ladestander til din elbil

Hvis du er indehaver af en elbil, men ikke af en privat ladestander, ved du sikkert også hvordan det til tider kan føre til stressede situationer. Man ender nemt med at køre store omveje for at finde en ladestander på en tankstation, et indkøbscenter eller lignende. Og når du endelig finder en, er det ikke engang sikkert at den er ledig, for der er jo flere og flere om buddet. Derfor bliver man hurtigt presset, når strømbeholdningen er lav. Samtidig kan en ladning være en tidskrævende proces, der stjæler en masse tid, du kunne bruge på andre ting. 

Med en privat ladestander i hjemmet får du ro i sindet, mere tid og i sidste ende sparer du også strøm, fordi du ikke skal køre ekstra kilometer for at finde en ladestander ude i byen. Sidstnævnte pointe er et stærkt argument for at investerer i en privat ladestander. Der skal ikke meget til før det kan betale sig, og faktisk kan du i mange tilfælde regne med at spare penge over tid. Det kan nemlig godt være dyrt at lade elbilen op ude i byen, hvor du derhjemme blot betaler den regulære elpris.

Skriv besked ↓


  Hvorfor skal man bruge en ladestander?

  Mange spørger om man ikke bare kan lade sin elbil direkte fra en normal stikkontakt. Det kan man teknisk set godt, men vi fraråder det kraftigt. Husets elinstallationer er ikke sat op til at håndtere den mængde af belastning, som det kræver at oplade en elbil. Der er derfor en risiko for at overophede dine elinstallationer, hvis du konsekvent bruger stikkontakten til at lade din elbil. Hvis det er strengt nødvendigt fra tid til anden, kan du godt oplade din elbil gennem stikkontakten, når du ikke har andre muligheder.

  En ladestander er essentiel hvis du er indehaver af en elbil, og vil i øvrigt også give dig en hurtigere opladning.

  Vi installerer ladestandere til private og erhverv

  Hos Elinstallatøren & Muchitsch installerer vi ladestander for både private og erhverv. Som virksomhed kan det være en rigtig god ide at få installeret én eller flere ladestandere, i takt med at flere og flere hopper på elbils-bølgen. 

  Hvis du opstiller ladestandere kan du også være med til at accelerere omstillingen til elbiler, ved at give dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at have en elbil. På den måde kan du som virksomhedsejer være med til at gøre noget for den grønne omstilling. Ladestandere til elbiler har både praktisk værdi såvel som signalværdi, for virksomheder.