Elektriker Rødovre

Mere end 20 års erfaring

Autoriseret elektriker og el installatør i Rødovre

Elinstallatøren ApS er din professionelle elektriker og el-installatør i Rødovre. Vi har eksisteret siden 1999 og byder derfor på stor erfaring inden for alle former for el-opgaver. Vi tilbyder dig hjælp til nærmest alt el-arbejde, lige fra opsætning af lamper til eftersyn af varmepumpe. Uanset hvilken opgave du har behov for hjælp til, står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører opgaver for private såvel som erhvervskunder, så hvis du har behov for en erfaren og professionel elektriker i Rødovre, så tøv ikke med at kontakte os! 
 

Vores hold af dygtige, autoriserede medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Vi udfører blandt andet:

Skriv besked ↓


  En autoriseret elektriker er din garanti for kvalitetsarbejde

  Hos Elinstallatøren ApS har vi mange års erfaring i branchen. Som autoriseret elektriker og el installatør garanterer vi et professionelt og veludført stykke arbejde – hver gang. Vi arbejder ud fra et værdigrundlag der bygger på tillid, kvalitet og god service.

  Hos Elinstallatøren er du i centrum og vi arbejder altid hen mod, at indfri dine ønsker og udføre arbejdet ordentligt og rettidigt. Vi er medlem af Tekniq Garanti og er en SKS-kvalitetsstyret samarbejdspartner, så du kan vide dig sikker på, at alt arbejde bliver udført efter reglementet. 

  Hvad koster en elektriker i Rødovre?

  Vores normale pris for elektriker i Rødovre er 14kr pr minut (ex moms).
  Minutprisen gør at du ikke betaler for unødvendig tid – se detaljer her.
  Hvis du har en større opgave, udarbejder vi gerne et godt tilbud, til en fast, aftalt pris.

  Vi sørger altid for en god og åben kommunikation med dig som kunde, så vi får et ukompliceret forløb, med klare linjer. Glade og tilfredse kunder er essentielt for os, hvorfor du altid kan forvente den bedste service og udførsel. 

  Skriv besked ↓