Elektriker Hillerød

Mere end 20 års erfaring

Autoriseret elektriker og el-installatør i Hillerød

Elinstallatøren ApS er din lokale og autoriseret elektriker og el-installatør i Hillerød og omegn.

Få hjælp til næsten alt dit el-arbejde med os. Se nogle af vores services inden for el herunder. Vi står altid klar til at hjælpe med din næste opgave. 

Vores uddannede og autoriseret ansatte er blandt andet klar til at hjælpe dig med følgende opgaver:

Vi udfører næsten alt for el-arbejde. Kontakt os derfor, hvis du har en opgave i tankerne som du ønsker hjælp til.

Skriv besked ↓


  Kvalitetshåndværk af elektriker Hillerød

  Hos Elinstallatøren ApS nyder vi at udfører et godt arbejde, med langtidsholdbare resultater. Vi arbejder altid for at levere det bedste vi kan til alle vores kunder. Dette har skabt en stor kundekreds, som hver eneste dag vokser med tilfredse kunder.

  Vores kvalitetshåndværk er at se i mange hjem, hvor vores elektriker Hillerød har hjulpet med el-arbejdet. Med hænderne skruet rigtigt på og en stor ekspertise kan vi hjælpe med næsten alt el-arbejde og nyder også at tage imod unikke opgaver, hvor vi kan skabe mere erfaring.

  Vi overholder vores aftaler og yder altid en god service, hvor du blive mødt med smil og godt humør. Det kan vi love dig, fordi vi elsker vores arbejde og at hjælpe kunder omkring os.

  Derfor skal du vælge os som din faste elektriker i Hillerød

  Vi oplever tit at vores kunder vender tilbage, som regel glade og tilfredse. Vi fortsætter indtil både du og vi mener at opgaven er løst til punkt og prikke – og naturligvis inden for lovgivningens rammer. Når vi tager ud til vores kunder, så bestræber vi os på, at være så professionelle og imødekommende som overhovedet muligt. Vi lever at vores kunder og vi ønsker at udføre den bedste el service i Hillerød og omegn.

  Vi kan hjælpe med enhver opgave du måtte have

  Når du skal bruge en lokal elektriker i Hillerød, så vil vi gerne hjælpe dig sikkert videre. Med en autoriseret elektriker fra os, er du i gode hænder – Også kan vi løse alle el opgave. Vi sikrer dig tryghed og nytænkende løsninger.

  Hvad koster en elektriker i timen?

  Prisen for en elektriker kan variere meget, og afhænger bl.a. af erfaring, kompetencer og placering. Skal du eksempelvis have fat i en autoriseret elektriker, så vil prisen pr. time være højere, end hvis du havde hyret en almindelig elektriker. Dette skyldes, at den autoriserede elektriker kan udføre mere komplicerede installationer. Enkelte installationer kræver af sikkerhedsmæssige årsager en autorisation, da konsekvenserne kan være meget drastiske. Og som nævnt, så vil du opleve at priserne for en autoriseret elektriker vil variere alt afhængelig af hvor i landet du befinder dig.

  Vil du bide dig sikker på at du får en dygtig og autoriseret elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skaber tryghed omkring dine installationer, og vi sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Kontakt os på telefon: 70 70 58 58 eller mail: mail@elinstallatoeren.dk.

  Effektiv og erfaren virksomhed

  Vi har efterhånden eksisteret i mere end 20 år – Vi leverer altid et godt resultat til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag og hør mere fra os.

  Kom i kontakt med en erfaren elektriker

  Har du spørgsmål til vores services? Spørgsmål om vores elektriker pris? Eller ønsker du at snakke nærmere om Elektriker Hillerød?

  Tøv ikke med at kontakt os med dine el-opgaver og så hjælper vi dig med professionelle og autoriserede løsninger.

  Giv os et kald på 70 70 58 58 eller skriv til os på mail@elinstallatoeren.dk og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar. Du kan også udfylde kontaktformularen og så ringer én af vores erfarne ansatte dig hurtigst muligt op.

  Vi sidder klar til at atge imod dine henvendelser og glæder sig til at høre omkring dit el-arbejde.

  Skriv besked ↓