Elektriker Hillerød

Mere end 20 års erfaring

Autoriseret elektriker og el-installatør i Hillerød

Elinstallatøren ApS er din lokale og autoriseret elektriker og el-installatør i Hillerød og omegn.

Få hjælp til næsten alt dit el-arbejde med os. Ud over vores nedenstående services, tilbyder vi også en autoriseret elektriker døgnvagt til vores fremtidige og nuværende kunder.

Vores uddannede og autoriseret ansatte er blandt andet klar til at hjælpe dig med:

Vi udfører næsten alt for el-arbejde. Kontakt os derfor, hvis du har en opgave i tankerne som du ønsker hjælp til.

Skriv besked ↓


  Kvalitetshåndværk af elektriker Hillerød

  Hos Elinstallatøren ApS nyder vi at udfører et godt arbejde, med langtidsholdbare resultater. Vi arbejder altid for at levere det bedste vi kan til alle vores kunder. Dette har skabt en stor kundekreds, som hver eneste dag vokser med tilfredse kunder.

  Vores kvalitetshåndværk er at se i mange hjem, hvor vores elektriker Hillerød har hjulpet med el-arbejdet. Med hænderne skruet rigtigt på og en stor ekspertise kan vi hjælpe med næsten alt el-arbejde og nyder også at tage imod unikke opgaver, hvor vi kan skabe mere erfaring.

  Vi overholder vores aftaler og yder altid en god service, hvor du blive mødt med smil og godt humør. Det kan vi love dig, fordi vi elsker vores arbejde og at hjælpe kunder omkring os.

  Kom i kontakt med en erfaren elektriker

  Har du spørgsmål til vores services? Spørgsmål om vores elektriker pris? Eller ønsker du at snakke nærmere om Elektriker Hillerød?

  Tøv ikke med at kontakt os med dine el-opgaver og så hjælper vi dig med professionelle og autoriserede løsninger.

  Giv os et kald på 70 70 58 58 eller skriv til os på mail@elinstallatoeren.dk og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar. Du kan også udfylde kontaktformularen og så ringer én af vores erfarne ansatte dig hurtigst muligt op.

  Vi sidder klar til at atge imod dine henvendelser og glæder sig til at høre omkring dit el-arbejde.

  Skriv besked ↓