ELEKTRIKER BIRKERØD

Mere end 20 års erfaring

Lokal elektriker i Birkerød med stor faglig kompetence

Står du og mangler en kompetent lokal elektriker i Birkerød til, at løse dine elektriske problemer i hjemmet? Elinstallatøren Muschitsch APS har igennem mange år skabt en stor viden og bred erfaring indenfor elektriker faget. Vi har håndteret alle typer opgaver således, at vi kan dække de behov som du har. Vi står altid klar til, at hjælpe dig med en el-arbejde. Vi tilbyder vores kunder kvalitetssikret arbejde med holdbare løsninger.

Skriv besked ↓


  Elinstallatør i Birkerød til alle type opgaver

  Vi er en virksomhed, som har eksisteret igennem mange år. Det har sikret os et professionelt og erfarent personale, som kan håndtere alle typer opgaver indenfor elektriker-branchen. Vi tilbyder hjælp til installation af netværk, lyd, og meget mere. Vi har en stor kundetilfredshed blandt vores kunder, da vi tilbyder holdbare løsninger, og et veludført arbejde – hver gang. Selvom vi er en lokal elektriker fra Birkerød, er der stadig rig mulighed for, at hyre os til arbejde i omkring liggende byer. Vi har firmabiler, som gør os fleksible overfor, at skulle udføre et arbejde i alternative byer i nærheden. Vi har flere gange udført el-arbejde i sommerhuse, og lignende for vores nuværende kunder.

  Sikkerhedsstyrelsen TEKNIQ

  Vi er medlem af Tekniq garanti. Dette sikrer dig, at alt det arbejde, som vi udfører er kvalitetssikret, og er efter reglementet. Vi er igennem dette medlemskab forpligtet til, at overholde love og vedtægter – herunder landets stærkstrømsbekendtgørelse. Du kan derfor som kunde trygt læne dig tilbage, og være forsikret om, at vores arbejde udføres korrekt og ordentligt.

  Kom i kontakt med en erfaren lokal elektriker i dag

  Har du spørgsmål omkring vores services, elektriker priser eller noget helt tredje? Så tøv ikke, og tag kontakt til os i dag. Ring til os på telefonnummer 70 70 58 58 eller skriv en email til mail@elinstallatoeren.dk, og så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt. Du kan også udfylde kontaktformularen som kan ses til højre for dette skriv, og så vil en af vores autoriserede elektrikere ringe dig op hurtigst muligt, og stå klar med et elektriker tilbud til dig.

  Skriv besked ↓