Elektriker Ballerup

Mere end 20 års erfaring

Din autoriserede elektriker og el-installatør i Ballerup og omegn

Elinstallatøren er din autoriserede elektriker i Ballerup og omegn. Hos elinstallatøren har vi altid fokus på opgaven, og bestræber os på, at løse den til punkt og prikke hver gang. Er din situation akut, så står vi også klar til at hjælpe. 

 

Vi har eksisteret siden 1999, og vi har mange års erfaring med i bagagen. Derfor kan du trygt og sikkert vælge os til din næste elektriker opgave. Hos elinstallatøren er alle vores elektrikere autoriseret, hvilket sikrer dig et effektivt og holdbart resultat, altid til fordelagtige priser.

 

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Ønsker du kompetent rådgivning fra en erfaren elektriker i Ballerup eller omegn? Så tag endelig kontakt til os.

Skriv besked ↓

  Derfor skal du vælge os som din el-installatør i Ballerup

  Det er ikke alle elektrikere, som har de rette kvalifikationer til at udføre alle el-opgaver. Er din opgave kompleks? Så kræver den højt sandsynligt en autorisation. Vi har fået vores autorisationer igennem sikkerhedsstyrelsen, hvor vi er forpligtiget til at lever op til en række krav, for at fastholde vores autorisation. Herunder skal vi:

  Generelt kræver de fleste el-installationer af sikkerhedsmæssige årsager en autorisation. I lovgivning er kan man se, hvilke el-opgaver, der ikke kræver autorisationer. Det er opgaver som eksempelvis udskiftning af indendørs, normaltætte afbrydere og stikkontakter, udskiftning af vandhaner og wc’er samt udskiftning af slanger til flaskegas på en grill eller ukrudtsbrænder.

   

  Derfor kan vi hos Elinstallatøren hjælpe dig, uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til.

  Hvad koster en elektriker i timen?

  Vores priser er konkurrencedygtige, og matcher altid dine behov.

   

  Du kan læse mere om vores timepriser her.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Vil du gerne vide mere? Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og vi rådgiver og vejleder dig imod det bedst mulige resultat.

   

  Du kan ringe til os på 70 70 58 58, eller skrive til os på mail@elinstallatoeren.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med en kort beskrivelse, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

   

  Herefter udarbejder vi et godt tilbud til dig. Kontakt os og hør mere.

   

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Skriv besked ↓